• Név
  • E-mail

Contemporary Bistro (ENG)

Enjoy delicious non-fussy Parisienne bistro food in this class brought to you by Paul Mizener who will take you through an intruiging yet simple menu using prime ingredients such as trout, salmon and duck. He will show you the tricks and techniques of preparing classic French-style dishes in a contemporary fashion and dissolve all the mystery around easy entertaining. Bon appétit!

Menü

  • Hot-Smoked Trout Tartare / Füstölt pisztráng tatár
  • Pan-fried Rosé Duck Breast with Sweet Potato Puree and Pear Poached in Red Wine / Serpenyőben sült rosé kacsamell édesburgonya pürével és vörösborban főtt körtével
  • Salmon Fillet with Tomato-Rocket Risotto / Lazac paradicsomos-rukkolás rizottóval
  • Plum Tarte Tatin / Szilvás Tarte Tatin

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 1.
Csütörtök 18:00
Péntek 18:00
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-