• Név
  • E-mail

Beef-lover

Hátszín? Bélszín? Felsál? Hm, marhahús. Reméljük másokat is izgalomba hoznak ezek a szavak. Nos nekik találtuk ki ezt a kurzust. Három remek marhahús ételt készítünk. A thai marhahússalátánk az egyik legvadabb, ugyanakkor legfinomabb és izgalmasabb saláta, amit valaha ettünk: sok zöldséggel, grillezett hússal és egy szuper egzotikus dresszinggel. Majd jön a klasszikus francia, a vörösborban párolt burgundi marha egy könnyed mai elkészítési módja. A marokkói tagine-t (ez is egy ragu, azaz szószos étel) szárított mediterrán gyümölcsökkel és kuszkusszal készítjük cserép tagine sütőedényben.

Menü

  • Thai marhahússaláta
  • Marhahús tagine
  • Boeuf Bourgignon - Bélszín burgundi módra

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 7.
Vasárnap 16:00
Hétfő 18:00
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 24.990,-