• Név
  • E-mail

Animátorok

Bellovits Kinga

Kinga eredeti szakmáját tekintve német nemzetiségi óvónéni. Főállásban egy hazai óvodában dolgozik, de korábban szerzett gyakorlatot Németországban is. Kislány kora óta érdekli a konyha művészete, nagymamájával sokszor sütöttek közösen. Azóta is rengeteget süt-főz, szívesen próbál ki új recepteket és különösen élvezi azokat a gyerekek szájíze szerint alakítani, velük közösen alkotni- mind a Chefparade Főzőiskolában, mind az ovis csoportjaiban.

Katona Masa

Masa igazi freelance tanárnő, sok helyen dolgozik. Kislány kora óta érdekli a konyha művészete, különösen a cukrászat. Rengeteget süt-főz, szívesen próbál ki új recepteket és különösen élvezi azokat a gyerekek szájíze szerint alakítani, velük közösen alkotni.

Meretei Boglárka

Bogi főállásban óvónéni, mellette pedig táplálkozási tanácsadó, gyermektáplálkozási szakember, és ifjúságsegítő. Ebből fakadóan több korosztállyal is dolgozik. 6 éve foglalkozik fiatalokkal és gyerekekkel, szívesen alkalmazza a főzést rekreációs, és élménypedagógiai céllal egyaránt. Szakterülete az egészséges életmódra nevelés. A Chefparade csapatához 2015 szeptemberében csatlakozott zsúr animátorként, de két éve már kurzusokat és gyerektáborokat is tart.

Dinnyés Annamária

Ancsi főállásban mozgásfejlesztéssel foglalkozik, több mint 10 éve dolgozik gyerekekkel. A Chefparade csapatába 2016 tavaszán került. Zsúr animátorként lelkesen hasznosítja nagymamájától és édesanyjától ellesett fortélyokat. A sütés-főzés és a gyerekek szeretete minden közösen elkészített étel és sütemény ízén érződik.