• Név
  • E-mail

Vágott trüffelek

Ma a trüffelek világába vezetünk be Titeket, - aki esetleg volt már bonbon órán, jöjjön bátran, a trüffelek ugyanis egészen más technikát és kézügyességet igényelnek. Nagy adag trüffelkrémet készítünk - közben kiderül mi is az a trüffel, hogyan készül, honnan származik és miben, mihez használható, ha nem önmagában. Mint minden csokiórán, itt is lesznek különböző ízesítési lehetőségek. Megtanulunk "kiönteni" és profin "vágni", nem kell megijedni, ha egyelőre nem értjük ezeket a kifejezéseket! Ezen lépések után minden egyes darabunkat külön mártjuk - természetesen csokiba - és mindenki saját ízlése szerint egyedileg díszítve viheti haza első trüffel kollekcióját.

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 20.
Szombat 10:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 4 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 24.990,-
 

Videók

Még van pár helyünk...

Klasszikus konyhai alapok2018-01-28 17:00