• Név
  • E-mail

Töltött bonbon - olaszos ihletéssel

Olaszország a világ egyik vezető csokoládé gyártója, ma megnézzük mik a legnépszerűbb olaszos bonbon töltelékek. Ma is megtanuljuk az alap ganache készítését, akárcsak a francia óránkon, de ma olasz ízekkel kombináljuk. Egyértelmű, hogy a kávéból főzött mennyei krém elengedhetetlen, majd az amaretto kesernyés ízét használjuk fel, ami remekül passzol az étcsokoládéhoz. Toscana, Liguria, Piemonte méltán híres a mogyoróról, illetve mogyorós csokoládéiról, így ezt sem akarjuk kihagyni. Lesz egy nem kifejezetten édes, de annál izgalmasabb töltelék szintén olasz klasszikus felhasználásával, a balzsamecettel, amit rózsaborssal bolondítunk meg.

Minden csokoládé készítő óránkon megismerjük a csokoládé történetét, különböző típusait, főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fogalmát, alapjait. Mindenki fog csokoládét temperálni, saját bonbonokat/mártott csokoládét gyártani. A bonbonok dermedése után már csak a díszítés marad hátra, ezt mindenki ízlése szerint készíti el szakértő segítség mellett.

Menü

  • Alap ganache
  • Amaretto
  • Kávé
  • Balzsamecet
  • Toscana trüffel

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 22.
Hétfő 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3,5 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-