• Név
  • E-mail

Töltött bonbon - fűszeres párosítások

Csokis kurzusaink sorában most a fűszeres párosításoké a főszerep. Megtanulunk alapganache-t készíteni, majd olyan izgalmas és fűszeres párosítások következnek, mint a sós karamell, after eight, amit egy mentazselé tesz majd különlegesen hűsítővé. Ezután a fűszeres, vérpezsdítő gyömbér következik, amit fehércsokoládéval kombinálunk, illetve a málnás étcsoki. Minden csokoládé készítő óránkon megismerjük a csokoládé történetét, különböző tipusait, főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fogalmát, alapjait. Mindenki fog csokoládét temperálni, saját bonbonokat/mártott csokoládét gyártani. A bonbonok dermedése után már csak a díszítés marad hátra, ezt mindenki ízlése szerint készíti el szakértő segítsége mellett.

Menü

  • Alapganache
  • Málnás-étcsokoládé
  • Sós-karamell
  • After eight
  • Gyömbér-fehércsokoládé

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 16.
Péntek 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3,5 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-
 

Videók