• Név
  • E-mail

Töltött bonbon - francia ihletéssel

Az egyik első csokis kurzusunk, klasszikusan elegáns francia töltelékekkel, ezt mindenkinek ismernie kell, aki szereti a csokoládét. Megtanulunk alapganache-t készíteni – aki nem tudná mi az, ne aggódjon ki fog derülni – majd olyan elegáns, finoman selymes ízt adó és nagyon francia ízesítéseket kreálunk, mint a pezsgős vagy a Cointreau-s bonbon. A párizsi elegancia mellett a dél-francia nyári ízvilág is megjelenik levendulakrém formájában, igazi különlegesség. Végül a csokiimádók is megtalálják számításukat, a csokit újabb csokival töltjük, francia pralinéval és fehércsokis trüffellel. Minden csokoládé készítő óránkon megismerjük a csokoládé történetét, különböző tipusait, főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fogalmát, alapjait. Mindenki fog csokoládét temperálni, saját bonbonokat/mártott csokoládét gyártani. A bonbonok dermedése után már csak a díszítés marad hátra, ezt mindenki ízlése szerint készíti el szakértő segítség mellett.

Menü

  • Alapganache
  • Fehércsokis trüffel francia pralinéval
  • Pezsgőtrüffel
  • Cointreau praliné
  • Levendulakrém

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 10.
Szerda 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3,5 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 24.990,-
 

Videók