• Név
  • E-mail

Olaszosan különleges

A mai órán édes és sós, "olaszosan különleges" finomságokat készítünk. Megtanuljuk, hogy hogyan kell elkészíteni egy tökéletesen ropogós rolót, melyet lágy krémmel töltünk majd. Következik a lucciano, mint egyben sült krémdesszert gyümölcsökkel, ami igazán kellemes bármely étkezés zárásaként. Nem maradhat el egyik fő alapanyaguk a mascarpone sem, amit ezúttal banánnal kombinálunk.

Áttérünk a sós vonalra és készítünk egy napon érlelt, aszalt paradicsomos pogácsát, olasz fűszerezésű krékert és tarallit, ami egy gyűrű formájú sós snack Dél-Olaszországból. Állaga hasonlít a perecre, de sütés előtt a tésztát megfőzzük – mint a bagelnél – ettől nyeri el különleges textúráját. Tartsatok velünk az olasz kalandozásunkon!

Menü

  • Mascarponés banántorta
  • Lucciano (gyümölcsös krémdesszert)
  • Cannoli (olasz töltött tészta)
  • Aszalt paradicsomos pogácsa
  • Olasz fűszeres kréker
  • Taralli (gyűrű formájú sós snack)

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 3.
Szombat 15:00
Vasárnap 9:00
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 5 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-