• Név
  • E-mail

Minyon válogatás - téli kiadás

A "mignon" francia fogalom, mely "kicsi, kicsiségében kedves, bájos, szeretetreméltó" jelenséget fejez ki. 1870-es években Kugler Henrik honosította Budapesten. Majd a Kugler cukrászda leendő tulajdonosától, a svájci-francia származású Gerbeaudtól tanulták a magyar cukrászok a kis édességek készítését. A minyon készítése a szaktudás próbája is. A jó és szép minyonok készítéséhez folyamatosan gyakorolt szaktudásra van szükség. Emellett jól felvert tészták, jól ízesített krémek jólkezelt fondant és pontosan betartott technológiára van szükség.

Ezen a kurzuson több ízesítéssel és technikával, formázással ismerkedünk meg. A tökéletes kimártás és a téli időszakra jellemző dekorálás nagy szerepet kap, hogy a kis édességek akár a vacsora asztalunk fénypontjai legyenek.

Menü

  • Törökmogyorós trüffel mignon
  • Fehércsokoládés epres
  • Rumos meggyes kúp mignon

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 17.
Szombat 15:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 5 óra
  • Létszám: 8 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-
 

Videók