• Név
  • E-mail

Klasszikus, sós aprósütemények

Hogy hogyan is készül a tökéletes leveles tészta? Mitől lesz igazán réteges és milyen technikával kell hajtogatni? Ezen az órán mindenki megtanulja a készítését, gyúr, pihentet, burkol, hajtogat és nyújt. Megtanuljuk azt is, hogy a sós omlós tésztából milyen sokféle technikával varázsolhatunk változatos aprósüteményeket a klasszikus vendégváró asztalra.

Menü

  • Tepertős pogácsa
  • Túrós-sajtos rúd
  • Sós, omlós teasütemények (mákkal szórt kocka, perec, mandulás félhold)

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 13.
Szombat 10:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 5 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-