• Név
  • E-mail

Karamellizálódjunk!

Karamell, ami oly sok mindennek adja meg a természetes színét vagy éppen azt a jellegzetes és karakteres égetett cukor ízvilágot, mely testessé és egyedivé tud tenni bármit, legyen az étel vagy ital. Aki megszereti, szinte örökre a rabja lesz és keresi a karamell ízét. Ezen az órán megtanuljuk, hogyan is kell vele dolgozni, hogy lehet ropanós és krémes illetve milyen dekorációkat lehet készíteni belőle.

Menü

  • Karamell mousse brownie alapon, kávékrémmel
  • Sósvajkaramella
  • Karamell torta mogyorós piskótával és ropogós csokiréteggel

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 19.
Hétfő 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 4 óra
  • Létszám: 8 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-