• Név
  • E-mail

Hétköznapi pékáruk gluténmentesen

Napjainkban sajnos egyre több embernél alakulnak ki különböző ételérzékenységek. Ennek tudatában nagy odafigyelést igényel a hétköznapi étkezés is, melynek fő elemei a különböző pékáruk, melyeket könnyedén magunkkal vihetünk vagy akár szendvicsnek is elkészíthetünk. Ezen az órán Márti segít megismertetni olyan alapanyagokkal, melyekből tökéletes kenyereket és péksüteményeket lehet készíteni. Használjuk bátran az esetleg még az elején ismeretlen összetevőket, hogy a végén a szervezetünknek megfelelő finomságokkal tudjunk együtt élni.

Menü

  • Kakaós és diós csiga
  • Zöldséges kenyér
  • Francia baguette

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 28.
Vasárnap 9:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3,5 óra
  • Létszám: 8 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 24.990,-
 

Videók