• Név
  • E-mail

Francia desszertek

Miért Franciaország a világ egyik cukrász nagyhatalma? Évszázados hagyomány? Vagy alkalmanként merész ízkombinációk? Kifinomult kidolgozás, minőségi alapanyagok? A végtelennek tűnő francia desszert választékból a szerintünk legnépszerűbb négyet választotttuk ki, és meglátjuk, hogy a csillogó cukrászdák fényes világa mellett az otthoni sütemények is lehetnek legalább olyan légiesek és elegánsak, mintha a sarki "patisserie"-ből hoznánk. Az alapreceptek elsajátításán túl a különböző ízesítési lehetőségekre is kapunk ötleteket. Készítünk egy hideg csokoládé mousse-t, amihez könnyed és elegáns habot keverünk, felfedjük a crème brulee főzésének fortélyait, majd kifordítjuk aTatin nővérek almás süteményét. Végül a Crépe Suzette palacsintát a hagyományos recept alapján megbolondítjuk alkohollal és falmbírozunk.

Menü

  • Csokoládé mousse
  • Crepe Suzette
  • Creme brulée
  • Tarte Tatin

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 6.
Kedd 18:00
Szerda 18:00
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 4 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-