• Név
  • E-mail

Ellenállhatatlan házi rétesek

Hogyan is készül a húzott rétes? Hogyan nem szakad el a tészta? Természetesen akkor, ha tökéletesen dagasztott tésztából készítjük és tökéletes kézmozdulatokkal dolgozunk. Ezen az órán egy régi misztikumról hull le a lepel, gyerekkori emlékek elevenednek fel, sőt talán gyerekkori álmok válnak valóra, amikor a saját tésztánkból egy nagy asztalt körbejárva húzzuk ki a réteslapunkat és töltögetjük kedvünkre. Az igazi hagyományt követve készülnek a „mi réteseink” melyet helyben frissiben, melegen meg is kóstolhatunk és még másnap reggelire is juthat belőle.....persze ha meg bírjuk állni, hogy ne faljuk fel az összeset!

Menü

  • túrós
  • erdei gyümölcsös
  • meggyes
  • almás
  • csokis
  • ....és ezek variációi....

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Április 14.
Szombat 9:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 4 óra
  • Létszám: 8 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-