• Név
  • E-mail

Csokoládé a négyzeten

Ma megismerhetjük az étcsokoládé és a fehér csokoládé sütőben, illetve fagyasztott desszertként való elkészítéseinek a fortélyaival. A tökéletes szuflé receptet, amellyel mindenki bátran invitálhatja magához a vendégeket és kebelezheti be a dicséreteket. Elkészítjük a híres csokoládé marquise-t, melynek selymessége és látványa is egyszerűen "briliáns" - kis különlegességet adva a narancsvirágos vaníliamártással. A csokoládé brownie krémsajttal való párosítása nem csak látványban felejthetetlen, de ha valaki megkóstolja, biztos, hogy örökké a rabjává válik.

Menü

  • Csoki szuflé
  • Csokoládé marquise narancsvirágos vaníliamártással
  • Krémsajtos brownie
  • Omlós fehércsokis tarte

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 17.
Szerda 18:00
Kedd 18:00
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 4 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-