• Név
  • E-mail

Azok a híres macaronok

Szemet gyönyörködtető, Olaszországból származó, de Franciaországban kiteljesedett és kifinomult desszertkülönlegesség, melyet itthon nagyon kevés cukrászda tart a kínálatában - ugyanis nagyon precíz előkészületeket és az elkészítésében nagyon nagy türelmet igénylő inyencség. Aki már kóstolta rögtön a szívébe zárja a mandulás finomságot, aki viszont már próbálkozott a elkészítésével, tudja, hogy elsőre igen ritkán sikerül a színekben és ízekben gazdag macaron.

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 13.
Kedd 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3,5 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 24.990,-
 

Videók