• Név
 • E-mail

Csapatépítő főzés

Vigyázz, kész, főzz! Közös csapatépítő főzőprogram, mely tökéletes a nemben és korban vegyes társaságok összekovácsolásához. A munkában mindenki egyenlően részt tud venni, az előzetes tudás és főzési ismeretek nem szükségesek. 4-8 fős alkalmi teamekben készül el egy-egy fogást – amiből összeáll a 3-7 fogásos ebéd vagy vacsora.

Kipróbált és saját receptekből szakácsunk, illetve nagyobb csoportnál szakácsaink segítésével zajlik a főzés. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik kötetlenül egy kellemes főzéssel kívánják a csapatot még jobban összekovácsolni egy néhány órás rendezvény alatt.

Ajánlatkérés
 

Gyakori kérdések

 • Hogyan működik a csapatokban való főzés? A résztvevőket jellemzően 4-8 fős kisebb csapatra osztjuk, minden csapat egy fogást készít. Így áll össze a többfogásos vacsora, melyet svédasztalos formában tálalunk fel, és a csapat közösen fogyaszt el.
 • Mindenki kóstolhat mindent? Természetesen igen. Egy csapat jellemzően egy fogást készít akkora mennyiségben, hogy mindenkinek jusson belőle, így áll össze a főzés végére a 3-4-5 vagy akár több fogásos vacsora is.
 • Mennyi ideig tart? Létszámtól és fogások számától függően főzés kb. 1,5-2 óra, étkezés kb. 1-1,5 óra.
 • Mi választhatjuk ki a helyszínt? Elvileg igen, de bizonyos korlátok (foglaltság, pultok száma, sütők száma) lehetnek.
 • Milyen ételekből lehet választani, ki dönti el a fogásokat? A fogásokat, vagy az íz-irányt a megrendelő válogatja ki menüsorunkból. Segítségül mi előre összeállítottunk 12 harmonikus, jól működő menüsort a legnépszerűbb nemzetközi konyhák ételeiből, de kérésre természetesen kollégáink egyedi igényekről is szívesen egyeztetnek.
 • Vannak allergiás kollégák. Ők is tudnak majd főzni és enni? Igen tudnak. A helyzethez az évek során a Chefparade alkalmazkodott. Fogásaink között sok glutén és laktózmentes étel is található. Érdemes úgy összeállítani a menüsort, hogy allergiás kollégáinkra is gondoljunk. Ezen kívül minden stúdiónkban megtalálhatók az allergiások számára is megfelelő lisztek, laktózmentes termékek, hogy senki ne maradjon ki a választott ételsor kóstolásából.
 • Milyen fizetési feltételek adottak? Fizetni lehetséges kártyával (AMEX-et is elfogadunk), vagy készpénzzel a helyszínen, illetve az utólagos átutalás is működik.
 • Milyenek a parkolási lehetőségek? Sajnos saját parkolóval nem rendelkezünk. Parkolni mindhárom budapesti helyszín esetében az utcán lehetséges.
 • Zártkörű a rendezvény? Természetesen. Céges csapatépítéseinken egy főző helyszínen egyszerre mindig csak egy csapat tartózkodik.
 • Angolul is megy a dolog? Yes. Minden receptünk angolul is meg van, séf-animátoraink jól tudnak angolul.

Dátum, időpont

Megkönnyítheted munkánkat és felgyorsíthatod a foglalási folyamatot, ha az ajánlatkérésed dátuma mellett megjelölnél még 1-2 olyan időpontot, ami számotokra szintén megfelelő lehet - arra az esetre, ha az eredeti időpontra nem tudnánk már a helyszínt biztosítani. A további időpontok megadására használd nyugodtan a lenti "Megjegyzés" mezőt!

 

Ajánlatkérés - Csapatépítő főzés

Kapcsolattartó

+36

Dátum, időpont

Megjegyzés

magyar angol
Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a 061 210-6042 számon vagy,
írj e-mailt a rendezveny@chefparade.hu címre!

A Chefparade-t ajánlotta

Szeretnénk megköszönni ajánlónknak kedvességét ezért egy elérhetőséget kérünk hozzá (telefon, email vagy név, cégnév)